Veelgestelde vragen

1. Wat biedt Bram Brandveiligheid aan?

Bram Brandveiligheid biedt een breed scala aan diensten, waaronder hoogwaardige BHV-trainingen, brandblusmiddelen, keuringen, EHBO-cursussen, reanimatietraining, VCA-cursussen, en meer. We streven ernaar om bedrijven en particulieren zelfverzekerd en effectief te laten handelen tijdens noodsituaties.

2. Wat maakt jullie Veiligheidscursussen uniek?

Onze Veiligheidscursussen worden op maat gemaakt voor uw bedrijf. Ons ervaren team van instructeurs biedt praktijkgerichte trainingen, waarbij theoretische kennis wordt gecombineerd met hands-on oefeningen. We passen onze aanpak aan op de specifieke behoeften en omgeving van uw bedrijf.

3. Welke blusmiddelen bieden jullie aan?

We bieden een uitgebreid assortiment aan betrouwbare blusmiddelen, waaronder brandblussers, blusdekens, brandslanghaspels en meer. Onze producten voldoen aan de Nederlandse veiligheidsnormen, en we bieden ook deskundig advies, onderhoud en keuringsservices.

4. Waarom is regelmatige keuring van blusmiddelen belangrijk?

Regelmatige keuring van blusmiddelen is essentieel voor een veilige omgeving. Het verzekert de functionaliteit en betrouwbaarheid van de blusmiddelen, verlengt hun levensduur, voldoet aan verzekeringsvoorwaarden en identificeert mogelijke gebreken vroegtijdig.

5. Wat is het verschil tussen BHV en EHBO?

Een BHV’er is opgeleid voor eerste hulp bij incidenten op de werkvloer, terwijl een EHBO’er is opgeleid voor verschillende ongevallen die overal kunnen plaatsvinden. We bieden ook EHBO-trainingen en trainingen specifiek voor kinder-EHBO (EHAK) aan.

6. Hoe kan ik een VCA-certificaat behalen?

We bieden VCA-cursussen aan die één dag duren. Het behaalde certificaat toont aan dat u veilig werkt en aandacht heeft voor gezondheid en milieu. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een VCA-cursus te plannen.

7. Waarom is reanimeren belangrijk?

Bij een hartstilstand is snel handelen cruciaal. Onze reanimatietraining leert de juiste technieken voor hartmassage, kunstmatige beademing en het gebruik van een AED. Snelle reactie vergroot de overlevingskans aanzienlijk.

8. Bieden jullie ook brandblussers verhuur aan?

Ja, we bieden brandblussers verhuur aan voor evenementen. We kunnen ook rookmelders en andere veiligheidsvoorzieningen leveren en installeren op evenementenlocaties.

9. Hoe kan ik contact opnemen met Bram Brandveiligheid?

U kunt Bram Brandveiligheid bereiken via WhatsApp, telefoon (06 517 474 39), e-mail (Info@brambrandveiligheid.nl), of door het contactformulier op de website in te vullen.

Heeft u meer vragen of heeft u specifieke informatie nodig? Neem gerust contact met ons op!