Wie is Bram?

Hallo, ik vind het leuk om mezelf voor te stellen: Bram Daams, geboren in 1984. In 2007 ben ik, na een vakinhoudelijke MBO-studie, bij de brandweer begonnen. Dit vak, dat ook mijn passie is, heeft me altijd geboeid en ik raak er nooit over uitgepraat. Er valt veel te halen aan de preventiekant, veel zaken konden en kunnen nog altijd veiliger.

Toen ik in 2011 voor de eerste keer mee mocht om blustrainingen te verzorgen en ontruimingsoefeningen te begeleiden, was ik direct verkocht. Wat een mooie wereld, om een breder publiek uit te leggen hoe ze hun organisatie nog veiliger kunnen maken. Na veel trainingen gevolgd te hebben, ben ik naast mijn baan als brandweerman voor mezelf begonnen. Deze combinatie is geweldig: aan de ene kant doe je veel ervaring op die je aan de andere kant zeer goed kunt gebruiken.

Ik heb veel brede klussen aangenomen om u nog beter te kunnen begeleiden. Het allermooiste is wanneer we met simpele, op maat gemaakte oplossingen echt tevreden klanten krijgen. Het terugzien van deze resultaten bij de komende trainingen is het mooiste compliment dat men mij kan geven. Ik wil heel graag met jullie kennismaken en hopelijk zijn jullie nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jullie kan betekenen.

Veiligheid moet betaalbaar zijn voor iedereen, en dat kan ook ECHT. Ik maak graag vrijblijvend een passende offerte.

Ons Team

Nick De Loo

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Nick De Loo, en ik ben verantwoordelijk voor het klantcontact, het opstellen van offertes en de planning van onze cursussen bij Bram Brandveiligheid. Ik ben trots om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor uw veiligheid en bewustwording.

nick@brambrandveiligheid.nl

06-13450681

Evelien Spiering

Mijn naam is Evelien Spiering, en werk sinds 2023 met veel plezier voor Bram Brandveiligheid. Ik vind het belangrijk dat alle zaken rondom de service die we bij u op locatie aanbieden goed geregeld worden. Voor alles op het gebied van offertes, facturatie en administratie kunt u bij mij terecht

evelien@brambrandveiligheid.nl