Rookmelders

Rookmelders zijn echt zo’n ding waarvan je niet beseft hoe belangrijk ze zijn, tot je ze nodig hebt. En nu, sinds juli 2022, is het voor iedereen verplicht om ze in huis te hebben. Maar hoeveel heb je er nodig en waar hang je ze het beste op? En hoe zit het met koolmonoxidemelders – is een aparte melder nodig, of is zo’n combimelder voor rook en CO ook goed?

We krijgen deze vragen vaak en we begrijpen dat het niet altijd even duidelijk is. Elk huis is anders, en daarom staan we klaar om je te helpen met advies dat echt bij jouw situatie past. We kijken samen waar de melders het best geplaatst kunnen worden om je huis zo veilig mogelijk te maken. Heb je vragen of wil je advies specifiek voor jouw thuis? Stuur ons een berichtje of chat met ons, we helpen je graag verder.

Rookmelders

En dan zijn er nog de gekoppelde rookmelders, een topkeuze voor ieder modern en veilig huis. Deze melders zijn met elkaar verbonden, dus als er eentje rook detecteert, gaan ze allemaal af. Dat is vooral handig in grotere huizen of huizen met meerdere verdiepingen. Je hoort het alarm dan overal, zodat je snel kunt reageren. Met deze slimme melders zorg je ervoor dat elke hoek van je huis veilig is.

Goed om te weten: wij verzorgen ook de installatie! Het plaatsen van rookmelders is een klusje waarbij de locatie telt. Wij weten precies waar we ze moeten hangen voor maximale veiligheid. Laat ons de installatie doen, dan weet je zeker dat het goed gebeurt. Wil je deze service? Neem contact met ons op en we regelen alles voor je.