Brandblussers

Rookmelders waarschuwen ons tijdig voor gevaarlijke situaties. Als het blijkt dat het om een kleine brand gaat, is het handig dat u deze op een veilige en verantwoorde manier kunt blussen. We streven er naar om brandblussers voor iedereen betaalbaar te houden. Doordat we groot inkopen zijn onze brandblusmiddelen scherp geprijsd. Iedere brandblussers heeft zijn eigen voordelen, we adviseren graag wat voor u het beste is.

Levering, installatie en keuring van blusmiddelen

In veel gevallen is het hebben van blusmiddelen een vereiste, wat voortkomt uit wet- en regelgeving of specifieke veiligheidsvoorschriften. Wij adviseren graag over geschikte blusmiddelen voor diverse situaties en ruimtes, leveren en installeren deze voor u. Onze service omvat tevens de jaarlijkse keuring volgens de REOB-certificering, zodat u te allen tijde beschikt over goed functionerende blusmiddelen voor het geval dat het nodig is.

Schuimblusser vet 6 liter: Bescherm je keuken!

Deze blusser heeft brandklasse A, B en F. Het chemische blusmiddel vermengt zich met het vet en maakt een niet brandbare substantie van. Een aanwinst voor horeca, keuken, voedingsindustrie..

Neem contact met ons op voor meer informatie over blusmiddelen.