Open inschrijving BHV training

Veiligheid staat voorop, ook voor kleine bedrijven en zelfstandigen. Bij Bram Brandveiligheid begrijpen we dat niet elk bedrijf een eigen trainer kan inhuren (vanaf 6 BHV-ers) vanwege de grootte van het personeelsbestand. Op onze trainingslocatie in Nuenen organiseren we BHV-trainingen met open inschrijving. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig om een effectieve training te bieden. Parkeergelegenheid is ruim en gratis, en er staat koffie en thee klaar voor alle deelnemers.

Voor Wie?

Deze training is geschikt voor zowel BHV’ers die hun kennis willen opfrissen als voor beginnende BHV’ers. Het verschil zit hem in de mogelijkheid van thuisstudie. Beginnende BHV’ers die willen deelnemen aan deze training ontvangen een E-learning module ter voorbereiding van ons. De kosten van een herhalingscursus zijn € 150,- exclusief BTW, de beginnerscursus inclusief toegang tot e-learning kost € 200,- exclusief BTW.

Schrijf nu in:

Inschrijfformulier BHV training

Deelnemer 1

Deelnemer 2

Deelnemer 3

Deelnemer 4

Deelnemer 5

Factuuradres

Vanaf zes deelnemers kunnen we een in-company BHV-training verzorgen. Dit is de beste manier om de werkelijke ontruimingsprocedure grondig door te nemen. Daarnaast kunnen we de training aanpassen aan de wensen van de klant en de kenmerken van het gebouw. Je kunt ons bereiken via telefoon 06 517 474 39, email info@brambrandveiligheid.nl  of onderstaand formulier invullen waarna we zo spoedig mogelijk contact opnemen.